fbpx

Heeft uw Samsung toestel in Eindhoven een reparatie nodig? Gsm-Maken heeft ervaring met diverse Samsung producten. Wij zorgen ervoor dat uw mobiel weer werkt als nieuw. Voor een uitgebreid en vakkundige advies over uw Samsung producten, moet u bij Gsm-Maken in Eindhoven zijn!

3 maanden garantie op uw Samsung reparatie

Is uw telefoon opeens uitgevallen? Of klopt er iets niet aan een onderdeel? U ontvangt bij ons 3 maanden garantie nadat wij voor u uw toestel hebben gerepareerd. Op die manier bent u ervan verzekerd dat de reparatie bij ons in Eindhoven goed is uitgevoerd. Mocht het naderhand blijken dat uw mobiel alsnog niet werkt zoals u wilt dan kunt u opnieuw langskomen bij ons in de winkel in Eindhoven waar wij uw toestel geheel kosteloos voor uw repareren.

Uw Samsung reparatie door ervaren professionals in Eindhoven

Wanneer uw toestel niet werkt zoals u wenst kunt u vertrouwen op onze medewerkers om daar verandering in te brengen. U krijgt uw mobiel binnen enkele minuten van ons terug waarna u de zaak in Eindhoven kunt verlaten met een toestel dat werkt als voorheen. Wilt u meer informatie? Of bent u benieuwd naar onze service? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.