fbpx

Heeft uw Samsung toestel in Eindhoven een reparatie nodig? Gsm-Maken heeft ervaring met diverse Samsung producten. Wij zorgen ervoor dat uw mobiel weer werkt als nieuw. Voor een uitgebreid en vakkundige advies over uw Samsung producten, moet u bij Gsm-Maken in Eindhoven zijn!

12 maanden garantie op uw Samsung reparatie

Is uw telefoon opeens uitgevallen? Of klopt er iets niet aan een onderdeel? U ontvangt bij ons 12 maanden garantie nadat wij voor u uw toestel hebben gerepareerd. Op die manier bent u ervan verzekerd dat de reparatie bij ons in Eindhoven goed is uitgevoerd. Mocht het naderhand blijken dat uw mobiel alsnog niet werkt zoals u wilt dan kunt u opnieuw langskomen bij ons in de winkel in Eindhoven waar wij uw toestel geheel kosteloos voor uw repareren.

Samsung toestellen

Smartphones zijn gevoelige en kwetsbare apparaten. Het is daarom niet ongebruikelijk dat uw toestel defecten of schade oploopt. De meest voorkomende problemen bij smartphone gebruikers zijn: een kapot scherm, een batterij die snel leeg raakt, knoppen die niet meer werken, software problemen en het geluid van de microfoon die niet langer functioneert. Het is nooit prettig wanneer uw mobiel niet werkt zoals gewenst, maar deze mankementen zijn vaak simpel te verhelpen. Bij Gsm-Maken maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Wij werken vakkundig en snel om uw telefoon zo spoedig mogelijk aan u terug te kunnen overhandigen. Samsung heeft door de jaren heen veel toestellen op de markt gebracht. Onze professionals zijn in staat om elk toestel van Samsung voor u te repareren. Uw apparaat is bij ons in Eindhoven in goede handen.

Aanvraag prijsopgave

Wilt u uw mobiel laten repareren bij ons in Eindhoven, maar bent u vooraf graag op de hoogte van de kosten? Op onze website vindt u van onder andere Apple, Samsung, Huawei, LG, Motorola, Nokia, OnePlus en HTC per toestel een prijzenlijst. De prijzen variëren per merk, toestel en onderdeel. Heeft u meerdere onderdelen waar u de prijs van wilt weten? Of staat de service die u van ons wenst er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan. U ontvangt van ons dan een document met daarin precies de berekende prijs van onze service.

Uw Samsung reparatie door ervaren professionals in Eindhoven

Wanneer uw toestel niet werkt zoals u wenst kunt u vertrouwen op onze medewerkers om daar verandering in te brengen. U krijgt uw mobiel binnen enkele minuten van ons terug waarna u de zaak in Eindhoven kunt verlaten met een toestel dat werkt als voorheen. Wilt u meer informatie? Of bent u benieuwd naar onze service? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.