fbpx

Apple iPhone Reparaties Eindhoven

Wij herstellen en repareren de meeste toestellen van verschillende merken. Mocht er een toestel niet tussen staan, dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. De meeste reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. In de tussentijd dat u geniet van een gratis kop koffie, thee of iets fris, wordt uw toestel met veel zorg en vakkundigheid gerepareerd. 

Wij geven op alle reparaties 12 maanden garantie.

 

Is uw iPhone aan reparatie toe? Of functioneert uw toestel niet zoals gewoonlijk? Dat kunnen wij voor u verhelpen! Onze vakkundige monteurs zijn in staat om elk defect in uw mobiel te herstellen. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van iPhone reparatie in Eindhoven? Dan moet u bij Gsm-Maken zijn.

Binnenlopen voor uw iPhone reparatie

De iPhone is een kwetsbaar apparaat. Het kan daarom gebeuren dat het Apple product kapot gaat. IPhone gebruikers ervaren de meeste problemen met een kapot scherm of een slecht functionerende homeknop of oplaadpoort. Voor deze kleine defecten kunt u bij Gsm-Maken binnenlopen wanneer het u uitkomt. Ervaart u andere problemen met uw toestel? Dan kan dit liggen aan uw moederbord. Hiervoor heeft Gsm-Maken een specialist in dienst. Wij kunnen vaak uw toestel binnen 30 minuten repareren. In de tussentijd kunt u een kijkje nemen in onze winkel in Eindhoven of genieten van een kopje koffie in onze wachtruimte.

Leentoestel

De meeste reparaties zijn binnen een bepaalde tijd klaar. Er is echter altijd de mogelijkheid dat er tijdens het herstellingsproces van uw iPhone complicaties naar voren komen. In dat geval zal de reparatie langer duren dan gewoonlijk. U kunt dan bij ons in Eindhoven een leentoestel ontvangen. Op die manier bent u nog altijd bereikbaar. Wij nemen contact met u op wanneer uw telefoon is gerepareerd. U kunt dan bij het ophalen van uw gerepareerde apparaat het leentoestel weer bij ons inleveren.

Smartphone reparatie

Wij herstellen en repareren de meeste toestellen van verschillende merken. Door de kennis en vaardigheden van onze vakkundige medewerkers in Eindhoven zijn wij in staat complexe problemen metuw smartphone te verhelpen en op te lossen. Gaat de accu van uw iPhone sneller leeg? Gsm-Maken vervangt voor u de batterij, waardoor uw toestel weer de hele dag mee kan. Naast Apple reparaties zijn wij ook specialisten in Samsung reparaties en Samsung scherm reparaties. Dat maakt ons dé specialist voor al uw smartphone reparaties.

Uw iPhone gerepareerd door Gsm-Maken in Eindhoven

Heeft u een iPhone die iets mankeert? Gsm-Maken uit Eindhoven weet het probleem te vinden én lost het direct voor u op. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met de reparatie van uw smartphone.