fbpx

Apple iPad Reparaties Eindhoven

Wij herstellen en repareren de meeste toestellen van verschillende merken. Mocht er een toestel niet tussen staan, dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. De meeste reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. In de tussentijd dat u geniet van een gratis kop koffie, thee of iets fris, wordt uw toestel met veel zorg en vakkundigheid gerepareerd. 

Wij geven op alle reparaties 12 maanden garantie.

 

Heeft uw iPad schade opgelopen en behoefte aan een reparatie? Gsm-Maken is uw reparatiespecialist in Eindhoven. Wij repareren uw iPad waar u bijstaat, zodat u hem direct weer mee naar huis kunt nemen en kunt genieten van een toestel dat eruit ziet als nieuw.

Uw iPad binnen 30 minuten gerepareerd in Eindhoven

Wanneer uw iPad iets mankeert wilt u natuurlijk dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Bij Gsm-Maken streven wij ernaar om binnen een half uur tijd uw toestel voor u te herstellen. De meeste reparaties duren gemiddeld 30 minuten. U bent in die tijd van harte welkom om plaats te nemen in onze wachtruimte. Daar kunt u genieten van een warm kopje koffie of thee, terwijl wij ons bezig houden met de reparatie van uw toestel. U kunt gewoon bij ons binnenlopen in Eindhoven. Een afspraak maken is niet nodig. Na de reparatie heeft uw toestel een garantie van 12 maanden. Wij kunnen elk model iPad voor u repareren.

Uw iPad in goede handen

Is uw scherm kapot? Of werkt de oplaadpoort van uw iPad niet meer? Uw apparaat is bij Gsm-Maken in goede handen.Wij werken uitsluitend met gediplomeerd personeel aan de reparatie van uw iPad. Onze medewerkers in Eindhoven leveren optimale service en vakbekwaamheid. Onze klanten komen regelmatig binnenlopen met dezelfde vragen. De telefoon wordt warm tijdens het opladen. Of de batterij loopt snel leeg. Een van onze specialisten is gespecialiseerd in moederbord- en chipreparaties. Op deze manier kunnen wij u op alle vlakken te woord staan. Heeft u eventuele vragen over het gebruik van uw toestel? Dan kunt u bij Gsm-Maken altijd terecht voor deskundig advies. Problemen met een iPad zijn vaak niet al te complex. Gsm-Maken is onder andere ook gespecialiseerd in iPhone reparatie, scherm reparaties en Samsung reparaties.

No cure no pay

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat uw iPad te ernstig beschadigd is, waardoor deze niet langer te repareren valt. Bij Gsm-Maken in Eindhoven werken wij met no cure no pay garantie. Wanneer wij dus helaas geen oplossing weten te bieden voor uw toestel bent u ons geen betaling verschuldigd. U krijgt uw toestel dan van ons terug. Gelukkig zijn wij in staat praktisch alle gevallen van beschadiging of complicaties voor u te herstellen. Voor onze deskundige werknemers bij Gsm-Maken is zelden een probleem te groot.

Uw iPad reparatie in Eindhoven

Zoekt u naar een specialist in Eindhoven voor uw iPad reparatie? Dan bent u bij Gsm-Maken aan het juiste adres. Onze bevoegde medewerkers zijn altijd voor u aanwezig om u te woord te staan en uw probleem te verhelpen. Heeft u vragen of eventuele opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.